BUFFETTEN TAPAS PARTYPANNEN GOURMET 

Welkom bij Top-buffet.nl

 
Onderdeel van Vershof in Millingen aan de Rijn.
Wij verzorgen en bezorgen uw buffet en barbecue in Nijmegen, Groesbeek en de Ooijpolder.
Met uitsluitend topproducten van lokale bedrijven en vlees van onze Keurslager bent u verzekerd van een uitstekende kwaliteit.
 
Alles perfect geregeld van A tot Z...
Wij hebben een breng- en ophaal service, borden en bestek leveren we er gratis bij indien gewenst (aangeven bij bestelling).
Buffetten kunnen wij maken en bezorgen vanaf 15 personen. Deze worden gekoeld geleverd en kunt u heel eenvoudig zelf thuis opwarmen in de bijgeleverde warmhoudapparatuur.
Vanaf 25 personen kunnen wij de buffetten bij u warm afleveren op een afgesproken tijd en de volgende dag nemen wij het serviesgoed en de schalen vuil mee terug en doen we de afwas voor u.
Barbecuepakketten kunt u bij ons bestellen en afhalen vanaf 8 personen, vanaf 15 personen bezorgen wij deze bij u thuis.
wij leveren pas vanaf 25 personen een barbecue mee.
 
Afhalen & Bezorgingen
Buffetten en barbecuepakketten worden door ons bezorgd, pannen, kaasplanken, etc. kunt u bij ons in de winkel afhalen
U kunt eenvoudig 24 uur per dag bestellen via onze site of gewoon even per telefoon van maandag t/m zaterdag van 08.30-19.00 uur en op zondag van 12.00-17.00 uur.
Heeft u speciale wensen of vragen?
Neem gerust contact met ons op!
 
 
Telefoonnummer (06)40 71 04 13 Rutger Splithof

Service & Kwaliteit

Alles perfect geregeld van A tot Z... Wij hebben een breng- en ophaal service, borden en bestek leveren we er gratis bij indien gewenst (aangeven bij bestelling).

Bel ons:

Voor vragen, of het plaatsen van een bestelling, neemt u contact op met Rutger + 31(0)6 40 71 04 13